Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Provkörning av Renault Mégane GT

Premium Renault Mégane är verkligen ny, inifrån och ut. Chassit är nyutvecklat och karossen har inte plåtbit gemensamt med föregångaren. En gigantisk, tryckkänslig bildskärm på 8,7 tum – ungefär som på Volvo XC90 – skvallrar om att nya Mégane är ett barn av sin tid.

Det här är nytt!

Allt. Renault har utvecklat en helt ny Mégane, utan en plåtbit gemensam med föregångaren. Bara motorer och växellådor är arvegods.

Infotainment. Det som sticker ut är framför allt en mycket stor tryckskärm à la Volvo XC90 och en uppsjö av inställningsmöjligheter. Instrumentering, belysning, motorljud, gasrespons – allt kan skräddarsys.

Fyrhjulsstyrning. Sportmodellen har Renaults nya fyrhjulsstyrning.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.