Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Med färre pickuper på den svenska marknaden talar allt för att Toyota tillåts dominera.Med färre pickuper på den svenska marknaden talar allt för att Toyota tillåts dominera.Med färre pickuper på den svenska marknaden talar allt för att Toyota tillåts dominera.
Med färre pickuper på den svenska marknaden talar allt för att Toyota tillåts dominera. Foto: Marcus Engström / Teknikens Värld

Provkörning av Toyota Hilux D-Cab Invincible 2,8 Turbo D-4D 4WD

Premium Den kraftfulla motorn. Mjuk chassisättning och lite lagom personlighet. Mycket talar för att uppdaterade Toyota Hilux kommer att dominera pickupmarknaden. 

Vår relation till åttonde generationen Toyota Hilux har varit något ansträngd genom åren. Det började med att den då helt nya pickupen var mycket nära att välta i vårt tuffa älgtest på hösten 2016. Det var dessutom samma beteende som föregångaren och Toyota reagerade snabbt och kraftfullt för att åtgärda felet.
Sex månader senare kunde Teknikens Världs testpersonal köra en uppdaterad Hilux i Spanien och notera att åtgärdspaketet gett resultat. Hilux klarar sig igenom konbanan. Så här skrev reportern Linus Pröjtz från testbanan i Barcelona: