Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Allt som glöder är inte glimrande, visar det sig när vi testar glödlampor.Allt som glöder är inte glimrande, visar det sig när vi testar glödlampor.Allt som glöder är inte glimrande, visar det sig när vi testar glödlampor.
Allt som glöder är inte glimrande, visar det sig när vi testar glödlampor.

Test av 18 olika halogenlampor till bilen – bäst och sämst

Premium Vilken lampa ska man välja när det slutar lysa i strålkastaren? Alternativen är många, priserna varierar kraftigt och det finns några riktigt ruttna äpplen. Vi har testat nästan alla H7-lampor på marknaden för att ta reda på vilken som ger mest ljus i vintermörkret.

Gör inte misstaget att köpa första bästa lampa du stöter på hos din lokala verkstad. När bilens originalmonterade halogenlampa slutar lysa är det dags att navigera i djungeln av alternativ. Det finns många olika glödlampor till bilar, men priset, kvaliteten och funktionen varierar kraftigt. Här har vi testat 18 stycken H7-lampor, vilket motsvarar en majoritet av de modeller som säljs i Sverige. Testet genomförs i Philips testlaboratorium i Aachen.

Lampan i mitten passar inte ens i lamphållaren.Lampan i mitten passar inte ens i lamphållaren.Lampan i mitten passar inte ens i lamphållaren.
Lampan i mitten passar inte ens i lamphållaren.

Detta är en låst artikel

Skaffa Premium för att fortsätta läsa.