Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Toyota RAV4 Laddhybrid mot Mitsubishi Outlander och Volvo XC40

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i och Volvo XC40 Recharge T4 – en av dem skulle kunna vara en klockren testvinnare. Med betoning på skulle kunna vara... för resultaten i det här testet pekar bitvis helt åt skogen.

Sveriges populäraste biltest

Vi testar alla bilar på svenska vägar, där du kör. Vi mäter förbrukning och räckvidd på väg och i labb, vi testar säkerheten och vi redovisar alla ägandekostnader. Allt detta och mycket mer om följande bilar får du i detta test:

  • Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid Business X
  • Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i Style
  • Volvo XC40 Recharge T4 Inscription Expression

Detta test plus allt övrigt exklusivt och unikt material på teknikensvarld.se får du tillgång till som prenumerant. Teckna din prenumeration längre ned på denna sida. Första månaden är gratis.

Det börjar ju så bra. Liksom innan det börjar. Testet alltså. Paketeringen av testbilarna är på papperet intressanta för många. Tre laddhybrider i suv-kostym med livsutrymme, dessutom till vettiga (nåja) pengar. Vad kan gå fel? Nya Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i lockar dessutom med lång räckvidd på el. Vid blandad körning ska den klara upp mot 75 km. Det är bäst i klassen och utan tvivel bättre än WLTP-uppgifterna för både Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid och Volvo XC40 Recharge T4. Toyota öppnar upp starkt.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill