Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Expressen Lifestyle

Trackday med Teknikens Värld

Du vill köra din egen bil på racerbana och vi på Teknikens Värld vill se till att du kan göra det under kontrollerade former. Bra! Då ses vi på Mantorp Park, strax sydväst om Linköping, torsdagen den 18 maj 2023! Och till skillnad från under pandemiårens halvdagsarrangemang – nu är det heldag på Mantorp som gäller!

Träffa likasinnade, träffa Teknikens Värld, träffa våra fantastiska samarbetspartners från Audi och Öhlins. Tillsammans kommer vi göra allt vi kan för att din dag på Mantorp Park blir så bra som möjligt. För i vår har du återigen chansen att testa på hur det är att köra på racerbana med din helt vanliga (eller ovanliga!) bil. Har du aldrig testat, då är det nog på tiden. Har du testat och blivit helt såld? Välkommen tillbaka!

Våra populära bandagar är ett uppskattat inslag både vår och höst sedan drygt tio år tillbaka, både för förare och medåkare. Den 18 maj 2023 är det dags igen. 

Platserna går normalt åt i en rasande takt, boka i tid!

Viktigt! Vårt evenemang vänder sig till gatbilar med gatgodkända däck. Specifika racerbilar eller bilar med mönsterlösa slicksdäck är dessvärre inte välkomna.

Datum och tid
Torsdag 18 maj 2023, Kristi Himmelsfärd. Anmälan från 07:30, avslutning runt 16:15.

Plats
Mantorp Park

Detta ingår
✓ Bankörning, minst fyra pass per bil.
✓ Medåkning runt Mantorp Park.
✓ Lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika.
✓ Personförsäkring i SBF

Säkerhet:
Hjälm, den står du för själv. Detsamma gäller för eventuell passagerare. Hjälmen ska vara en godkänd motorhjälm. En MC-/mopedhjälm eller ännu hellre motorsporthjälm är utmärkt, men inte hockey-, skid- eller cykelhjälm.
Heltäckande klädsel. Även om det är varmt som en sommardag krävs långbyxor och långärmat i valfritt material vid körning.
✓ Personförsäkring i SBF ingår under körning på banan. Gäller även eventuell extraförare/passagerare. Din normala bilförsäkring gäller inte på bana.

Pris
För prenumeranter: 1395 kronor*. Åldersgräns 18 år, krav svenskt körkort.
För icke-prenumeranter: 1 595 kronor*. Åldersgräns 18 år, krav svenskt körkort.
Medåkare/extrachaufför: 895 kronor* (max en per bil, åldersgräns 16 år på medåkare
*Inklusive moms, exklusive transaktionavgift vid kortbetalning och eventuella andra administrativa avgifter.

Anmälan
Anmälan sker direkt hos Mantorp Park via Tickster.
Klicka här för att anmäla dig här! 

När du anmäler dig – ta en minut extra på dig. Då missar du inga små detaljer som kan verka oviktiga, men som vi på Teknikens Värld behöver för att kunna få till rätt gruppindelning och så vidare. Tack!

Begränsat antal platser, dröj inte för länge med bokningen! Har du frågor eller funderingar kring Teknikens Världs Bandag, kontaktar du oss lättast via mail: linus.projtz@teknikensvarld.se eller telefon: 070-565 18 80.

I samarbete med Audi och Öhlins:

Tidigare bandagar

Nyfiken på hur det såg ut senaste bandagen? Här nedan hittar du bilder och film från vår trackday hösten 2022.

Och här nedan kan du se hur det såg ut på Mantorp Park våren 2022.