Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Mediaempire

Tre snabba med Janne ”Flash” Nilsson

För bara några dagar sedan förkunnade Janne ”Flash” Nilsson att han inte skulle köra TTA i år utan överlät den platsen åt Robin Rudholm. I dag presenteras nyheten att ”Flash” i stället ska åka Swedish GT i en BMW tillsammans med Carl Philip Bernadotte.

Var det så att du fegade ur och inte ville få stryk på banan?

– Ja, skriv det! Nej faktiskt inte. Men jag var helt enkelt inte i fysisk form att köra TTA, jag har haft för mycket att göra med mästerskapet i sin helhet.

 Men BMW M3 GT4 är väl ingen långsam bil heller?

– Nej, men det är en himmelsvid skillnad mot en TTA-bil. De går riktigt fort och det håller inte att köra om man är otränad. Det gör ont och det kan göra ännu ondare när man blir trött.

 Får vi se dig i TTA 2013?

– Ja, någon gång måste ju allt arbete och tjafs med STCC som det varit ta slut så jag kan koncentrera mig på det nya mästerskap jag varit med om att skapa. Så det är tanken att jag ska köra TTA, i vad som då blir min sista säsong som racerförare i en elitklass.