Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
En massa bilar och bilägare intog än en gång Mantorp Park
2 AV 2
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle

Vi arrangerar trackday på Mantorp – boka din plats nu!

Vårens trackday på Mantorp Park var slutsåld och snart är det dags igen. Ta chansen att köra med din egen bil, under ordnade former tillsammans med oss och våra sköna samarbetspartners.

Boka din plats här!

Har du testat att köra på bana? Om inte, då är det dags. Om du har testat och fått blodad tand – då är det dags igen. Sedan drygt tio år tillbaka har vi arrangerat två trackdays per år och vi gör det helt och hållet för att det är så sjukt roligt. Träffa läsare, entusiaster och framför allt – träffa er som aldrig har kört på bana tidigare men som vågar ta steget. Först den spända förväntan, nervositeten och den sammanbitna synen på tillvaron innan första körpasset. Sedan glädjen efter passet. Den förlösande glädjen, den är helt obetalbar.

Jo, det brukar faktiskt vara så. Att den som sitter bakom ratten ler lite mer...Jo, det brukar faktiskt vara så. Att den som sitter bakom ratten ler lite mer...Jo, det brukar faktiskt vara så. Att den som sitter bakom ratten ler lite mer...
Tummen upp – kan det bli bättre betyg?Tummen upp – kan det bli bättre betyg?Tummen upp – kan det bli bättre betyg?
Självklart är Öhlins på plats på Mantorp för att berätta mer om sina stötdämpare.Självklart är Öhlins på plats på Mantorp för att berätta mer om sina stötdämpare.Självklart är Öhlins på plats på Mantorp för att berätta mer om sina stötdämpare.
1 AV 3
Jo, det brukar faktiskt vara så. Att den som sitter bakom ratten ler lite mer...
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle
2 AV 3
Tummen upp – kan det bli bättre betyg?
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle
3 AV 3
Självklart är Öhlins på plats på Mantorp för att berätta mer om sina stötdämpare.
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle

Söndagen den 17 september kör vi höstens trackday på Mantorp Park utanför Linköping. Det blir en heldag där frukost, lunch och eftermiddagskaffe ingår, liksom medåkning med våra förare i Audis bilar innan första körpasset. Här får du en bra chans att dels se banan och dels få lite tips om vad du bör tänka på när du väl själv sitter bakom ratten i din egen bil. Pirelli är också på plats, liksom svenska stötdämparmagikerna från Öhlins Racing – allt för att svara på frågor och hjälpa dem som vill ha hjälp. Vår inställning är att du, förutom körningen, även förhoppningsvis ska få med dig lite ny kunskap hem.

Vem vill åka med i en Audi RS 6? Tydligen ganska många... Vad det blir för fräna bilar i september, det får du se på plats!Vem vill åka med i en Audi RS 6? Tydligen ganska många... Vad det blir för fräna bilar i september, det får du se på plats!Vem vill åka med i en Audi RS 6? Tydligen ganska många... Vad det blir för fräna bilar i september, det får du se på plats!
Pirelli mönstrar fullt lag till Mantorp! Ta chansen att ställa dina frågor direkt på plats.Pirelli mönstrar fullt lag till Mantorp! Ta chansen att ställa dina frågor direkt på plats.Pirelli mönstrar fullt lag till Mantorp! Ta chansen att ställa dina frågor direkt på plats.
1 AV 2
Vem vill åka med i en Audi RS 6? Tydligen ganska många... Vad det blir för fräna bilar i september, det får du se på plats!
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle
2 AV 2
Pirelli mönstrar fullt lag till Mantorp! Ta chansen att ställa dina frågor direkt på plats.
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle

Har du blivit lite sugen? Bra, det är ett sundhetstecken. Har du blivit riktigt sugen? Ännu bättre. Om du däremot inte riktigt förstår vad det här handlar om, ta några minuter och kolla hur vi hade det på Mantorp i våras, du finner rapporten här. Ja, där finner du faktiskt även filmen från vårens spektakel. Hoppas det räcker för att få dig att bli intresserad, för sanningen är att bankörning är sjukt kul. Så, visst ses vi på Mantorp Park söndagen den 17 september?

Volvo 240 i moderniserat grupp A-utförande. Hur fränt är inte det här?Volvo 240 i moderniserat grupp A-utförande. Hur fränt är inte det här?Volvo 240 i moderniserat grupp A-utförande. Hur fränt är inte det här?
Porsche Cayman GT4, ett trackdayverktyg av sällan skådat slag.Porsche Cayman GT4, ett trackdayverktyg av sällan skådat slag.Porsche Cayman GT4, ett trackdayverktyg av sällan skådat slag.
Hyundai i30 N ger grymt mycket körglädje runt Mantorp Park!Hyundai i30 N ger grymt mycket körglädje runt Mantorp Park!Hyundai i30 N ger grymt mycket körglädje runt Mantorp Park!
1 AV 3
Volvo 240 i moderniserat grupp A-utförande. Hur fränt är inte det här?
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle
2 AV 3
Porsche Cayman GT4, ett trackdayverktyg av sällan skådat slag.
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle
3 AV 3
Hyundai i30 N ger grymt mycket körglädje runt Mantorp Park!
Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle

Viktigt! Vårt evenemang vänder sig till gatbilar med gatgodkända däck. Specifika racerbilar eller bilar med mönsterlösa slicksdäck är dessvärre inte välkomna.

Datum och tid:
Söndag 17 september 2023.

Plats:
Mantorp Park

Detta ingår:
✓ Bankörning, minst fem pass per bil. Kan bli fler, inte färre.
✓ Lunch, morgon- och eftermiddagsfika.
✓ Personförsäkring i SBF.
✓ Goodiebag.

Säkerhet:
✓ Hjälm, den står du för själv. Detsamma gäller för eventuell passagerare. Hjälmen ska vara en godkänd motorhjälm. En MC-/mopedhjälm eller ännu hellre motorsporthjälm är utmärkt, men inte hockey-, skid- eller cykelhjälm.
✓ Heltäckande klädsel. Även om det är varmt som en sommardag krävs långbyxor och långärmat i valfritt material vid körning.
✓ Personförsäkring i SBF ingår under körning på banan. Gäller även eventuell extraförare/passagerare. Din normala bilförsäkring gäller inte på bana.

Pris:
✓ För prenumeranter: 1 395 kronor*. Åldersgräns 18 år, krav svenskt körkort.
✓ För icke-prenumeranter: 1 595 kronor*. Åldersgräns 18 år, krav svenskt körkort.
✓ Medåkare/extrachaufför: 895 kronor* (max en per bil, åldersgräns 16 år på medåkare

*Inklusive moms, exklusive transaktionavgift vid kortbetalning och eventuella andra administrativa avgifter.

Anmälan:
Anmälan sker direkt hos Mantorp Park via Tickster.

Klicka här för att anmäla dig!