Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Viktigt och bra att veta om Teknikens Värld

Nu presenterar vi några förändringar hos Teknikens Värld och på vår sajt, förändringar som ger dig mer och bättre läsarupplevelser.

Från och med i dag flyttar teknikensvarld.se in i Expressens sajt, så när du skriver in teknikensvarld.se så hamnar du på teknikensvarld.expressen.se och det är helt i sin ordning! Vi flyttade in vår redaktion rent fysiskt till Expressens våningsplan i tidningshuset redan för några år sedan, och nu flyttar vi även ihop digitalt.

I och med detta får du som är digital prenumerant på Teknikens Värld full tillgång även till Expressen Premium – och du får dessutom en lägre månadskostnad som prenumerant (från 99 kr/mån till 79 kr/mån).

Mer läsning för en mindre kostnad alltså, hur bra som helst!

Det innebär att du förutom alla biltester, provkörningar av nya (och gamla klassiska) bilar och hård konsumentjournalistik även får tillgång till Expressens alla nyheter och fördjupande reportage. Helt utan extra kostnad!

Du som är tidningsprenumerant har, precis som tidigare, tillgång till allt digitalt material på Teknikens Värld – plus allt som ingår i Expressen Premium.

Vi har tidigare skickat ut ett mejl till dig där vi berättar om förändringarna och hur du enkelt ska gå tillväga för att få ta del av allt. Mejlets ämnesrad är ”Nu ingår Expressen Premium kostnadsfritt i din prenumeration!” och avsändare är ”Teknikens Värld”.

Allt detta ingår

All läsning digitalt hos Expressen, GT och Kvällsposten

• Fördjupande artiklar och unika reportage från hela världen.

• Guider om allt från din privatekonomi till sex och relationer.

• E-tidning, magasin och korsord – varje dag!

Här får du några tips och tricks för att upptäcka hela Expressen Premiums exklusiva utbud:

✔ Lås upp Expressens bästa innehåll! På Premiums startsida hittar du unika reportage, initierade guider, fängslande dokumentärer, utvald livesport, kluriga korsord, dagliga horoskop och massor av annat exklusivt material.

✔ Ladda ner Expressens nyhetsapp (hämta i App Store eller på Google Play) och slå på de pushnotiser du vill ha, så missar du inget som intresserar dig! Du kan till exempel välja att få notiser när vi publicerar nytt Premium-material som du har exklusiv tillgång till.

✔ Vill du veta mer om Expressen Premium och hur du använder tjänsten? Här har vi samlat vanliga frågor och svar, som hur många enheter du kan vara inloggad på eller om du kan läsa Expressen som e-tidning.

Och du... eftersom vi i samma veva som flytten passar på att byta plattform för våra kommentarsfält till ett GDPR-säkrare alternativ så kommer kommentarsfunktionen att vara avstängd i några dagar.